Belangrijke additionele info

Ingebouwde nakoeler – De compressoren van I-Rental zijn uitgerust met een ingebouwde nakoeler, zo komt minder condens in uw apparatuur. Daardoor is er minder kans op bevriezing en/of drooglopen.

Onderstel – De compressoren en lasdiesels zijn verkrijgbaar met een wegonderstel voor de openbare weg (kogelkoppeling) of een terreinonderstel (niet voor de openbare weg)

Brandstoftanks – Alle dieselgedreven toestellen (compressoren, aggregaten, lichtmasten, lasdiesels), dubbelwandige dieseltanks en voertuigen worden geleverd met een volle brandstoftank. Bij retour worden de tanks opnieuw gevuld. Het verschil wordt u in rekening gebracht.

Dubbelwandige dieseltanks – Alle dieselgedreven toestellen (compressoren, aggregaten, lichtmasten, lasdiesels) hebben een dagtank; en afhankelijk van de belasting kan minimaal één dag (8uur) gedraaid worden. Wenst u langer te werken zonder bijtanken kies dan voor een eenvoudig aansluitbare milieutank.

Persluchtkoppelingen – I-Rental gebruikt standaard ¾” klauwkoppelingen en 2” eritite (Camlock) koppelingen

Vonkenvanger – Al onze dieselgedreven toestellen kunnen voorzien worden van een vonkenvanger.

Huurprijzen – Alle huurtarieven zijn gebaseerd op een minimumtarief van één week. De weektarieven zijn gebaseerd op 5 werkdagen per week van 8 draaiuren per dag. Indien meer draaiuren worden gemaakt, worden de extra uren à rato in rekening gebracht aan een meerprijs van 40% van het correspondeerde uurtarief dat geldt voor de gehuurde periode. De kosten voor smeermiddelen en brandstof zijn voor rekening van de huurder. Alle machines worden geleverd met een gevulde brandstoftank. Bij retour wordt het verschil met de volstand aan de huurder in rekening gebracht. Vrachtkosten voor het bezorgen en/of ophalen van machines worden volledig aangerekend. Op alle verhuurmaterieel voorzien van een verbrandingsmotor geldt mogelijk een milieutoeslag.

Algemeen – Wij houden ons het recht voor modellen, prijzen, uitvoeringen, specificaties en voorwaarden in deze folder te wijzigen zonder opgave van redenen vooraf. Bij uitgave van een nieuwere versie van deze verhuurcatalogus vervallen alle oude versies.

Verzekering – Het verhuurmaterieel van I-Rental is aan de basis NIET verzekerd tegen schade, diefstal en vermissing. Een optionele verzekering tegen schade en diefstal wordt aangeboden aan 7% van het netto verhuurbedrag (volgens modaliteiten opvraagbaar bij I-Rental).

 

Comments are closed.