I-Rental is sinds 2020 onderdeel van de Indu-Tools Group B.V. De specialist op het gebied van verhuur van machines en gereedschappen binnen de industrie, petrochemie, infrastructuur, bouw en maritieme sector. Met onze 9 vestigingen verspreid over België, Frankrijk en Nederland verhuren wij alles wat onze klanten nodig hebben voor haar projecten, turnarounds en werkplaatsen. Momenteel hebben wij ongeveer 100 medewerkers in dienst. Onze hoofdkantoren zijn gevestigd in Antwerpen en Rotterdam.

De functie

Als meewerkend Teamleider Binnendienst ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het gehele operationele verhuurproces binnen I-Rental. Samen met je team handel je offerteaanvragen en bestellingen snel en correct af, sta je onze klanten te woord en zorgt voor een adequate planning van mensen en middelen. Je stuurt je team aan, weet hen te enthousiasmeren en begeleidt hen in hun werkzaamheden. Daarnaast verzeker je een uitstekende samenwerking en communicatie met de andere afdelingen en vestigingen binnen de Indu-Tools groep.

Jouw profiel

  • Je bent flexibel en accuraat, hebt een commerciële instelling en bent klantgericht.
  • Je hebt ervaring in het leiden van een team en weet mensen te enthousiasmeren.
  • Je hebt een constructieve en positieve instelling en hebt oog voor verbeteringen.
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden.
  • Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse en Franse taal in woord en geschrift.
  • Ervaring in de industriële verhuur is een pluspunt.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Ons aanbod

Als je bij I-Rental komt werken bieden wij jou een marktconform salaris, daarnaast kennen wij een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket, eco-cheques, 20 vakantiedagen, 12 ADV dagen bij een voltijds dienstverband, na zes maanden recht op maaltijdcheques.

Contact

Ben je naar aanleiding van deze vacature enthousiast geworden en voldoe je aan het gestelde profiel? Stuur dan je cv én motivatie per e-mail naar: werkenbij@i-rental.be

 

Disclaimer voor recruiters en werving & selectie bureaus

Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. Acquisitie in de breedste zin van het woord stelt de recruitment afdeling niet op prijs.

 

Comments are closed.