I-Rental is sinds 2020 onderdeel van de Indu-Tools Group B.V. De specialist op het gebied van verhuur van machines en gereedschappen binnen de industrie, petrochemie, infrastructuur, bouw en maritieme sector. Met onze 9 vestigingen verspreid over België, Frankrijk en Nederland verhuren wij alles wat onze klanten nodig hebben voor haar projecten, turnarounds en werkplaatsen. Momenteel hebben wij ongeveer 100 medewerkers in dienst. Onze hoofdkantoren zijn gevestigd in Antwerpen en Rotterdam.

De functie

Als Medewerker crediteuren administratie heb je een belangrijke rol in onze financiële afdeling. Je draagt namelijk zorg voor het hele proces in verband met onze leveranciersadministratie. Je behandelt inkomende facturen, werkt nauw samen met verschillende afdelingen om goedkeuringen te bekomen, en zorgt voor correcte verwerking in ons boekhoudpakket. Daarnaast behandel je vragen van onze leveranciers ivm betalingen. Ad hoc help je graag bij andere taken op de financiële afdeling, wat voor voldoende afwisseling in de functie zorgt. Je komt terecht in een klein, dynamisch team en rapporteert rechtstreeks aan de Finance Manager.

Jouw profiel

  • Ervaring in een financiële functie, zoals boekhoudadministratie is een pluspunt.
  • Je hebt kennis van het MS Office pakket, in het bijzonder Excel en Word.
  • Ervaring met Exact systemen is een pluspunt.
  • Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse en Franse taal in woord en geschrift.
  • Je bent flexibel en accuraat, en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Ons aanbod

Als je bij I-Rental komt werken bieden wij jou een marktconform salaris, daarnaast kennen wij een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket, eco-cheques, 20 vakantiedagen, 12 ADV dagen bij een voltijds dienstverband, na zes maanden recht op maaltijdcheques.

Contact

Ben je naar aanleiding van deze vacature enthousiast geworden en voldoe je aan het gestelde profiel? Stuur dan je cv én motivatie per e-mail naar: boekhouding@i-rental.be

 

Disclaimer voor recruiters en werving & selectie bureaus

Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. Acquisitie in de breedste zin van het woord stelt de recruitment afdeling niet op prijs.

 

Comments are closed.