I-Rental is sinds 2020 onderdeel van de Indu-Tools Group B.V. De specialist op het gebied van verhuur van machines en gereedschappen binnen de industrie, petrochemie, infrastructuur, bouw en maritieme sector. We zijn een jonge, dynamische en snel groeiende organisatie waarbij service aan de klant centraal staat. Met onze 9 vestigingen verspreid over België, Frankrijk en Nederland verhuren wij alles wat onze klanten nodig hebben voor haar projecten, turnarounds en werkplaatsen. Momenteel hebben wij ongeveer 100 medewerkers in dienst. Onze hoofdkantoren zijn gevestigd in Antwerpen en Rotterdam.

De functie
Als chauffeur zorg jij ervoor dat ons verhuurmateriaal wordt geleverd en opgehaald bij onze klanten in de regio Antwerpen, Brussel en Gent. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de (petro)chemie, industrie of zijn contractoren in deze sectoren. Aangekomen bij de klant zorg je ervoor dat de afleverbonnen en ophaalbonnen netjes worden afgetekend, zodat de administratieve afhandeling soepel verloopt. Het verhuurmateriaal dat je vervoert zijn bijvoorbeeld aggregaten, compressoren, lichtmasten en kleiner materiaal, zoals verlengkabels, verdeelkasten en kleine gereedschappen.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van rijbewijs BE. Rijbewijs CE is een pluspunt.
  • Ervaring met transport naar industriële installaties of werven met strenge veiligheidseisen.
  • In het bezit van VCA (of bereid deze te halen).
  • Ervaring met ADR transport is een pluspunt.
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je bent service gericht, helpt onze klanten tijdig en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Ons aanbod

Als je bij I-Rental komt werken bieden wij jou een marktconform salaris, daarnaast kennen wij een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket, met onder andere een eindejaarspremie, hospitalisatieverzekering en vergoeding voor woon-werkverkeer, eco-cheques, 20 vakantiedagen, 12 ADV dagen bij een voltijd dienstverband, na zes maanden recht op maaltijdcheques.

Contact

Ben je naar aanleiding van deze vacature enthousiast geworden en voldoe je aan het gestelde profiel? Stuur dan je cv én motivatie per e-mail naar: werkenbij@i-rental.be.

Disclaimer voor recruiters en werving & selectie bureaus

Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. Acquisitie in de breedste zin van het woord stelt de recruitment afdeling niet op prijs.

 

Comments are closed.