I-Rental is sinds 2020 onderdeel van de Indu-Tools Group B.V. De specialist op het gebied van verhuur van machines en gereedschappen binnen de industrie, petrochemie, infrastructuur, bouw en maritieme sector. Met onze 9 vestigingen verspreid over België, Frankrijk en Nederland verhuren wij alles wat onze klanten nodig hebben voor haar projecten, turnarounds en werkplaatsen. Momenteel hebben wij ongeveer 100 medewerkers in dienst. Onze hoofdkantoren zijn gevestigd in Antwerpen en Rotterdam.

De functie
Als Boekhoudkundig Medewerker heb je een belangrijke taak, je draagt namelijk zorg voor het gehele facturatieproces voor onze crediteuren en debiteuren. Daarbij controleer en verstuur je de facturen. Je onderhoudt contact met onze klanten als het gaat om vragen over facturen en betalingen. Je houdt je dagelijks bezig met het opvolgen van inkoopopdrachten en je bent het aanspreekpunt voor eventuele contractaanpassingen. Het opvolgen van de debiteuren is een belangrijk onderdeel van het takenpakket. Het is belangrijk dat er een snelle en accurate afhandeling van de orders plaatsvindt en je actief navolging geeft aan eventuele betalingsachterstanden.

Jouw profiel

  • Ervaring in een financiële functie, zoals boekhoudadministratie is een pluspunt.
  • Je hebt kennis van het MS Office pakket, in het bijzonder Excel en Word.
  • Ervaring met Exact systemen is een pluspunt.
  • Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse en Franse taal in woord en geschrift.
  • Je bent flexibel en accuraat, hebt een commerciële instelling en bent klantgericht.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Ons aanbod
Als je bij I-Rental komt werken bieden wij jou een marktconform salaris, daarnaast kennen wij een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket, eco-cheques, 20 vakantiedagen, 12 ADV dagen bij een voltijd dienstverband, na zes maanden recht op maaltijdcheques.

Contact
Ben je naar aanleiding van deze vacature enthousiast geworden en voldoe je aan het gestelde profiel? Stuur dan je cv én motivatie per e-mail naar: werkenbij@i-rental.be.

Disclaimer voor recruiters en werving & selectie bureaus
Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. Acquisitie in de breedste zin van het woord stelt de recruitment afdeling niet op prijs.

 

Comments are closed.