I-Rental is sinds 2020 onderdeel van de Indu-Tools Group B.V. De specialist op het gebied van verhuur van machines en gereedschappen binnen de industrie, petrochemie, infrastructuur, bouw en maritieme sector. Met onze 9 vestigingen verspreid over België, Frankrijk en Nederland verhuren wij alles wat onze klanten nodig hebben voor haar projecten, turnarounds en werkplaatsen. Momenteel hebben wij ongeveer 100 medewerkers in dienst. Onze hoofdkantoren zijn gevestigd in Antwerpen en Rotterdam.

De functie
Als Medewerker Bedrijfsbureau ben je verantwoordelijk voor het beheren van de juiste data in ons systeem. Je maakt nieuwe artikel groepen aan, je beheert het systeem en verzorgt de juiste keuringen en certificaten voor onze bestaande verhuurvloot en nieuw ingekochte artikelen. Je maakt gebruikers aan in het systeem en verzorgt de bijbehorende passen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het genereren van testrapporten.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een diploma secundair onderwijs.  
  • Ervaring in een vergelijkbare functie en kennis van techniek is een pluspunt.
  • In het bezit van VCA (of bereid deze te halen).
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
  • Je bent stressbestendig, georganiseerd en hebt een hands-on mentaliteit.

Ons aanbod
Als je bij I-Rental komt werken bieden wij jou een marktconform salaris, daarnaast kennen wij een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket, eco-cheques, 20 vakantiedagen, 12 ADV dagen bij een voltijd dienstverband, na zes maanden recht op maaltijdcheques.

Contact
Ben je naar aanleiding van deze vacature enthousiast geworden en voldoe je aan het gestelde profiel? Stuur dan je cv én motivatie per e-mail naar: werkenbij@i-rental.be.

Disclaimer voor recruiters en werving & selectie bureaus
Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. Acquisitie in de breedste zin van het woord stelt de recruitment afdeling niet op prijs.

 

Comments are closed.