I-Rental is sinds 2020 onderdeel van de Indu-Tools Group B.V. De specialist op het gebied van verhuur van machines en gereedschappen binnen de industrie, petrochemie, infrastructuur, bouw en maritieme sector. Met onze 9 vestigingen verspreid over België, Frankrijk en Nederland verhuren wij alles wat onze klanten nodig hebben voor haar projecten, turnarounds en werkplaatsen. Momenteel hebben wij ongeveer 100 medewerkers in dienst. Onze hoofdkantoren zijn gevestigd in Antwerpen en Rotterdam.

De functie
Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het gereed maken van (verkoop)orders voor onze klanten en beheer je de voorraad van het magazijn. Je geeft eventuele bestellingen tijdig door aan de inkoper, controleert de binnengekomen bestellingen en boekt deze binnen. Bij incorrecte leveringen of na-leveringen van materieel neem je contact op met onze leveranciers om het kloppend te maken.  Je bouwt het verkoopmagazijn op en zorgt dat nieuwe reserveonderdelen in de bestellijst worden opgenomen. Je controleert de manometers en momentsleutels en zorgt dat deze klaar liggen voor het volgende verhuurproject. Je draagt zorg voor orde en netheid op je werkplek.  

Jouw profiel

  • Je hebt een diploma secundair onderwijs.
  • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie en kennis van logistiek is een pluspunt.
  • In het bezit van VCA (of bereid deze te halen).
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Ons aanbod
Als je bij I-Rental komt werken bieden wij jou een marktconform salaris, daarnaast kennen wij een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket, eco-cheques, 20 vakantiedagen, 12 ADV dagen bij een voltijd dienstverband, na zes maanden recht op maaltijdcheques.

Contact
Ben je naar aanleiding van deze vacature enthousiast geworden en voldoe je aan het gestelde profiel? Stuur dan je cv én motivatie per e-mail naar: werkenbij@i-rental.be.

Disclaimer voor recruiters en werving & selectie bureaus
Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. Acquisitie in de breedste zin van het woord stelt de recruitment afdeling niet op prijs.

 

Comments are closed.