I-Rental is sinds 2020 onderdeel van de Indu-Tools Group B.V. De specialist op het gebied van verhuur van machines en gereedschappen binnen de industrie, petrochemie, infrastructuur, bouw en maritieme sector. Met onze 9 vestigingen verspreid over België, Frankrijk en Nederland verhuren wij alles wat onze klanten nodig hebben voor haar projecten, turnarounds en werkplaatsen. Momenteel hebben wij ongeveer 100 medewerkers in dienst. Onze hoofdkantoren zijn gevestigd in Antwerpen en Rotterdam.

De functie
Als Binnendienst Monteur bij I-Rental ben je, samen met je collega’s van de werkplaats, verantwoordelijk voor het onderhouden, schoonmaken, repareren en keuren van al ons klein materieel. Je zorgt ervoor dat de machines weer klaar staan voor de verhuur. Dit alles wordt gedaan aan de hand van vooraf vastgestelde procedures. Onze verhuurvloot bestaat onder andere uit tijdelijke stroom-, lucht en verlichtingsmateriaal, industriële gereedschappen en machines, fietsen, hef- en hijsmateriaal én las- en snijmachines.

Je komt te werken op onze locatie in Antwerpen binnen het team van de werkplaats, bestaande uit 10 collega’s. Naast al het harde werken hechten wij er waarden aan dat ook de sfeer onderling goed en gezellig is.   

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een diploma secundair onderwijs.  
  • Je hebt technisch (mechanisch, elektrisch of elektromechanisch) werk- en denkniveau.
  • Enige ervaring in een soortgelijke functie is een pluspunt, maar in ieder geval affiniteit met techniek.
  • In het bezit van VCA (of bereid deze te halen).
  • Je hebt een klant- en servicegerichte houding en je bent flexibel, pro-actief, zelfstandig en nauwkeurig.
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Ons aanbod
Als je bij I-Rental komt werken bieden wij jou een marktconform salaris, daarnaast kennen wij een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket, eco-cheques, 20 vakantiedagen, 12 ADV dagen bij een voltijd dienstverband, na zes maanden recht op maaltijdcheques.

Contact
Ben je naar aanleiding van deze vacature enthousiast geworden en voldoe je aan het gestelde profiel? Stuur dan je cv én motivatie per e-mail naar: werkenbij@i-rental.be.

Disclaimer voor recruiters en werving & selectie bureaus
Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. Acquisitie in de breedste zin van het woord stelt de recruitment afdeling niet op prijs.

 

Comments are closed.